Hôtesses

Prestigieuze ontvangstservice: gespecialiseerde stewards en hostessen voor uw evenement.

Zoekt u een ongeëvenaarde ontvangstservice die een blijvende indruk achterlaat? Ontdek hoe ons gekwalificeerde en professionele ontvangstteam de gebruikerservaring kan verrijken in verschillende settings, of het nu gaat om bedrijfsevenementen, vakbeurzen of bedrijfsruimtes.

De veelzijdigheid van onze stewards en hostessen: Een garantie voor excellentie

Een onvergetelijke eerste indruk

De eerste interactie kan het imago van uw bedrijf maken of breken. Daarom worden onze stewards en hostessen zorgvuldig getraind om een professionele, aangename en gedenkwaardige ontvangstervaring te bieden.

Begeleiding en verstrekking van informatie

Bezoekers zullen zich nooit verloren of verwaarloosd voelen. Onze ontvangstprofessionals zijn experts in oriëntatie en het verstrekken van relevante informatie, zodat elke gast zich gewaardeerd en geïnformeerd voelt.

Administratie en coördinatie

Naast de fysieke ontvangst kunnen onze medewerkers diverse administratieve taken beheren. Van het beheren van de telefoonreceptie tot het organiseren van afspraken en schema’s, nemen wij alles in handen.

Animatie en vertaling

In geval van specifieke behoeften kan ons team ook optreden als presentatoren of vertalers, waardoor een extra waarde wordt toegevoegd aan uw evenementen.

Onze VIP-merkambassadeurs: Een toegevoegde waarde voor uw imago

Energie en authenticiteit

Elke merkambassadeur wordt geselecteerd op basis van zijn dynamiek en vermogen om de waarden en missies van uw organisatie nauwkeurig te weerspiegelen.

Conformiteit en merkvertegenwoordiging

We trainen elk lid van ons team in de specificiteiten van uw merkidentiteit, wat zorgt voor consistentie en eenheid in alle interacties.

Een nauwgezet wervingsproces: Kwaliteit boven alles

Meertaligheid

Communicatie is essentieel. Daarom vertrouwen we op stewards en hostessen die meerdere talen spreken om een vlotte dialoog met uw internationale klanten te garanderen.

Diverse en complementaire vaardigheden

Onze ontvangstmedewerkers worden gekozen niet alleen vanwege hun vaardigheden in menselijke relaties, maar ook vanwege hun expertise op het gebied van administratie en logistiek.

Op maat gemaakte training

We passen de training van elke steward en hostess aan om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van uw bedrijf of evenement.

ONZE DIENSTEN