Vestiaire

Garderobebeheer eenvoudig gemaakt

Exception2 begrijpt het belang van een goede indruk maken vanaf uw aankomst. Daarom bieden wij professionele garderobeservices voor al uw evenementen aan. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een gala, een bruiloft of een receptie, wij nemen alle aspecten van uw garderobe voor onze rekening.

Onze teams van hostessen en stewards zijn experts in het efficiënt en elegant beheren van garderobes. Ze nemen alle aspecten van uw garderobe op zich, van een warm welkom tot de snelle teruggave van uw persoonlijke bezittingen.

Wat onze garderobeservices omvatten:

  • Persoonlijk welkom: Onze hostessen en stewards begroeten u met een glimlach en bieden u een vriendelijke en professionele service.
  • Beheer van uw persoonlijke bezittingen: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen op een veilige manier.
  • Opruimen en sorteren: Uw spullen worden zorgvuldig opgeruimd en gesorteerd, zodat u ze snel en gemakkelijk kunt ophalen.
  • Snelle teruggave: Wanneer u klaar bent om te vertrekken, zorgen wij ervoor dat u uw spullen snel en zonder gedoe terugkrijgt.

Waarom kiezen voor Exception2?

  • Onze teams van hostessen en stewards zijn gekwalificeerd en ervaren. We zijn er trots op eersteklas garderobeservices te leveren voor evenementen van alle groottes.
  • We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom werken we achter de schermen om de garderobebeheer zo discreet mogelijk te maken.

Optimaliseer uw volgende evenement met de garderobeservices van Exception2. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

ONZE DIENSTEN