FÊTE DE L'ENVIRONNEMENT

Enquête déchets

En collaboration avec l'agence New Alternative

TOMORROWLAND WINTER 2019

Regie

ART BRUSSELS
Tour & Taxis

Hôtesses & Stewards

ACCUEIL, VIP, CAISSE, INFO & SCANNING

EVIAN FRUITS & PLANTES 2017
Belgique

PROMOTION, DEGUSTATIONS & VENTE

En collaboration avec l’agence 2Perfection

KINEPOLIS BRUXELLES

Hôtesses - Animatrices

ACCUEIL - ANIMATIONS - DISTRIBUTION

BRUSSELS GOLF DAY

Mascottes

RICARD

Animation

PREV
NEXT

Wenst u voor Exception te werken ?

Interactive with people

Schrijf u in, laat ons weten wanneer u beschikbaar bent, wijzig uw accountgegevens, vraag uw contracten, tewerkstellingsattesten op, ... En nog veel meer.

Zoveel meer dan een hostessenbureau...

Exception2 werd in 1987 opgericht en is gespecialiseerd in VIP-hostesses en promoboys. De onderneming past zich aan de moeilijkste markten aan, om precies te kunnen inspelen op de meest uiteenlopende vragen van de markt.

Vandaag beschikt het bedrijf over een geavanceerd computerprogramma, waardoor het kan tegemoet komen aan al uw personeelsverzoeken, of het nu voor VIP-events, verkoopactiviteiten, merchandising of outsourcing is.

Het ruime “People”-bestand dat door de jaren heen werd opgebouwd en verfijnd, omvat duizend-en-één persoonlijkheden, die wij tot uw beschikking stellen om uw merk optimaal te ondersteunen.

Beschikbaarheid, stiptheid en een goed humeur zijn de kernwaarden van ons agentschap en het personeel dat voor ons en voor u werkt.

Interactive with clients

Vraag een offerte aan.

Belgian Event Manager 2013

De resultaten van de jaarlijkse enquêtes die werden uitgevoerd in de verschillende segmenten van de evenementensector (waaronder hostessenbureaus), zijn opgenomen in de gids "BELGIUM EVENT MANAGER". Voor de enquête over de hostessenbureaus werd aan 350 klanten (ondernemingen & organisatoren) gevraagd om hun top 3 te geven.

EXCEPTION2 steeg naar een prachtige 3e plaats!

Nieuwe nominatie Trends Gazellen 2019!
Eventnews Artikel

Exception2 in 9 minuten
TOP