Onze dienst Beveiliging

Een goede beveiliging van grote ruimten is een combinatie van verschillende elementen: een betrouwbaar elektronisch beveiligingssysteem voor de artikelen en geschikte beveiligingsetiketten (plaatjes en/of zelfklevende etiketten).

 

Voor een aanzienlijke daling van het aantal diefstallen

securisation-de-la-lingerieOnze klanten, Carrefour, Champion, City 2, Inno en vele andere… worden steeds meer geconfronteerd met diefstallen van klanten. De oplossing voor het probleem van de lege blisters die worden teruggevonden in de rekken, die slechts het zichtbare topje van de ijsberg zijn, is een beveiligingssysteem per artikel.

Exception2 houdt zich bezig met het systematisch etiketteren van alle producten. Onze teams die hiervoor worden ingezet, draaien wekelijks mee in elk verkooppunt. De bedoeling is om een aantal plaatjes, flessenbeveiligers, « spider wraps » en zelfklevende etiketten aan te brengen op basis van een aangepaste planning voor elke winkel.

Exception2 bezorgt de klanten wekelijks een controledocument met gedetailleerde informatie over het aantal beveiligde artikels en het aantal geplaatste antidiefstalbeveiligingen. Een verantwoordelijke van het agentschap komt regelmatig langs om de winkelmanager en zijn eigen teams te ontmoeten, om het goede verloop te garanderen.

Het resultaat laat over het algemeen niet lang op zich wachten: de ketens stellen snel een daling van de inventarisverschillen vast.

Of het nu tijdens de koopjes of een andere periode is, wij kunnen u steeds opgeleide mensen ter beschikking stellen, zodat u de tijdrovende beveiliging van de artikels uit handen kunt geven.