Onze dienst Animatie

Gerichte promotieacties om de verkoop van een product of de bezoeken in een verkooppunt te bevorderen. De activiteit wordt uitgevoerd door een animator voor rekening van het merk of de keten. Over het algemeen is ze gebaseerd op een ludiek mechanisme of een promotioneel prijzenbeleid (flashverkoop bijvoorbeeld).

 

Doorgewinterde en ervaren verkopers

batibouw2-exception2Voor uw verkoopanimaties of -promoties stelt ons departement u ervaren verkopers ter beschikking die de verkooptechnieken perfect onder de knie hebben en voor wie het organiseren van een proeverij en/of het in de kijker plaatsen van een product geen geheimen meer heeft.

Onze animatoren en animatrices worden uitgekozen op basis van hun kwaliteiten en uw noden en zullen de ambassadeurs van uw merk zijn.

In hun animatieverslag zullen zij u op een transparante manier informeren over de verkoop- en degustatieresultaten, de commentaren en reacties van de consumenten en de verantwoordelijken van de verkooppunten, om u een concreet beeld te geven van de situatie op het terrein.

Naast de selectie van het personeel dat u ter beschikking wordt gesteld, stelt ons administratief team ook alles in het werk opdat de medewerkers hun opdracht in de best mogelijke omstandigheden kunnen uitvoeren.